Botez în apă în Biserica „Eben Ezer” Ibiza

dscf3469

Duminică 9 Octombrie, comunitatea penticostală din Ibiza s-a bucurat de integrarea în rândurile acesteia a încă 5 membri, ce și-au mărturisit credința în Domnul Isus Hristos în apa botezului.

Serviciul divin a fost coordonat de fratele Florin Teglaș, conducătorul acestei biserici, iar mesajul biblic a fost transmis de presbiterul Dănuț Așchilean (Biserica Penticostală „Albini” Cluj Napoca). Predica fratelui Așchilean s-a bazat pe textele din Marcu 16:15, 16 și Apocalipsa 3:20, 21, în prima parte răspunzând la întrebarea: Ce este botezul, iar în a doua parte accentuând latura practică a vieții de credință, subtitlul acestei secțiuni fiind: Vremea Cercetării.

Un cuvânt de salut și îmbărbătare pentru cei îmbrăcați în haine albe, l-a avut și diaconul Nicu Micle (Biserica „Eben Ezer” Castellon de la Plana), ce are atribuții de supraveghere și coordonare a acestei biserici, din partea Comunității Teritoriale din Spania.

Evenimentul din Biserica „Eben Ezer” s-a bucurat de prezența numeroasă a membrilor bisericii și a invitaților din afara acesteia (aproximativ 20), sala fiind arhiplină (peste 100 de persoane).

Din cei cinci ce s-au botezat, patru provin din mediul neevanghelic, iar unul din cel penticostal.

La sfârșitul serviciului divin, presbiterul Dănuț Așchilean, ajutat de diaconul Nicu Micle, a efectuat botezul.

dscf3626 dscf3616

dscf3567

Comentarii

Lasă un răspuns