Botez în apă în Biserica „Eben Ezer” Castellon

Este o binecuvântare a Domnului când îți vezi copiii că se decid pentru El și intră în apa botezului, este certitudinea răspunsului la rugăciune, atunci când cei ce au fost departe, ani de zile, se întorc în Casa Tatălui și este o minune, cu majuscule, atunci când vezi persoane ce au fost prinse în lanțurile fărădelegii, a viciului și a neputinței, că sunt eliberate și-L mărtusisesc pe Domnul, îmbrăcate în haine albe.

Toate acestea s-au împlinit în Biserica Penticostală „Eben Ezer” din Castellon, duminică 2 Iunie, când 10 persoane au intrat în apa botezului. Copii de-ai fraților, alți foști copii, dar care au pribegit prin lume, și alți „copii”, născuți din nou, răscumpărați din lumea aceasta, chiar dacă din punct de vedere fizic sunt persoane adulte.

 

Sărbătoarea bisericii a fost o marcată de bucurie, exprimată prin cântarea de laudă a formațiilor bisericii, și a altor grupuri și apoi de Cuvântul Scripturii, ce s-a deschis în Apocalipsa 7:9 – 17.

Pastorul Dănuț Așchilean, din Biserica Penticostală „Albini” Cluj Napoca, a predicat Cuvântul Domnului, iar în final pastorul Bisericii „Eben Ezer”, fratele Mihai Morar, împreună cu presbiterul Nicu Micle, au efectuat botezul.

Întreg programul a fost transmis live, program ce îl puteți urmări pe video-ul de mai jos:

Comentarii

Lasă un răspuns