Botez în apă în Biserica Eben Ezer Castellon

Începutul de an pentru Biserica Penticostală „Eben Ezer” din Castellon, contrar așteptărilor omului obișnuit, a fost marcat de primele roade, ce s-au materializat prin mărturia publică, în apa botezului, a cinci persoane. Trei dintre acestea provin din biserica locală, iar celelalte două (soț și soție), provin din mediul neevanghelic.

Sărbătoarea a avut loc duminică 21 Ianuarie, aceasta fiind precedată de o săptămână specială de rugăciune intensivă (stăruință) și o seară prelungită de părtășie, ce a fost organizată sâmbătă.

La acest eveniment a fost invitat pastorul Natanael Țicărat, slujitor în Biserica Penticostală „Betania” Roma, ce a predicat Cuvântul Domnului, atât în cadrul serviciului de botez, cât și cu o seară înainte, la serviciul prelungit de părtășie.

De asemenea au slujit prin cântare formațiile bisericii (corul mixt, corul de adolescenți, fanfara, grupul de fete, grupul de laudă), precum și un grup de tineri de la Biserica Penticostală „Betel” Arad.

La sfârșitul servicului divin, cei doi pastori ai bisericii, Mihai Morar (pastorul principal) și Beni Drădici (pastorul asistent), au efectuat botezul.

Comentarii

Lasă un răspuns