Botez în apă în Biserica „Biruința” Grado – Asturias

Duminică 25 Iunie 2017, a avut loc un nou botez Nou Testamental în Biserica Penticostală „Biruința” Grado – Asturias. Este al doilea botez efectuat în această biserică, în intervalul de doar un an de la deschiderea acesteia. Toate cele nouă persoane care au încheiat legamânt cu Domnul în apa botezului provin din mediul neevanghelic, câteva din ele având doar contacte indirecte cu mediul penticostal prin intermediul rudeniilor acestora.

Serviciul divin, ce s-a desfășurat între orele 15:00 – 19:00, a fost coordonat de diaconul Iacob Tic, responsabil al Bisericii „Biruința”, pe lângă frații din comunitatea locală participând de asemenea frați din bisericile din Gijon, „Betel” Aviles, și „Betel” Torrelavega.

Pastorul Iacob Miron, de la Biserica „Betel” Alcala De Henares, a predicat Evanghelia, acesta folosindu-se de textul din Genesa 5:21-24, titlul mesajului fiind „Umblarea cu Dumnezeu”.

Fratele Ion Severea, împreuna cu un grup din Beasain, au slujit prin cântare, alături de aceștia slujind și grupul „Rugul Aprins” din biserica locală.

Actul botezului a fost oficiat de către frații prezbiteri ai Bisericii „Betel” Aviles, respectiv Ieronim Șofronie și Tiberiu Plăieșanu.

Multumiri sfinte celor ce au luat parte la bucuria Bisericii.

Comentarii

Lasă un răspuns