Botez în apă în Biserica „Betel” Reus

Ziua de 10 Decembrie va rămâne pentru cele 6 persoane îmbrăcate în alb din Biserica „Betel” Reus, ca o zi memorabilă din viața lor, zi în care și-au mărturisit credința lor sinceră în Domnul Isus Hristos, intrând în apa botezului.

Sărbătoarea nu a fost doar a celor șase, ci a întregii Biserici „Betel”, ce s-a bucurat de noile roade. Parte din cei ce s-au botezat sunt fii ai acestei biserici, în timp ce alții provin din medii neevanghelice.

Diaconul Alin Dîrjan, a avut un cuvânt de încurajare și mulțumire, atât în calitate de slujitor al bisericii, cât și în calitate de tată, ce își vede fiul pășind pe Calea Domnului.

Un cuvânt de salut a avut și pastorul acestei biserici, fratele Ghiță Pop (Biserica „Betania” Zaragoza), iar predica de bază a fost rostită de fratele Iosif Dîrjan, pastor în Biserica Penticostală N.1 din Zalău.

Grupul de laudă al bisericii, împreună cu alte grupuri și persoane individuale l-au lăudat pe Domnul, pentru biruința oferită bisericii, iar la încheierea serviciului divin, pastorul Ghiță Pop, ajutat de presbiterul Dan Dorobanțu, conducătorul Bisericii Betel, au efectuat botezul.

Comentarii

Lasă un răspuns