Botez în apă în Biserica „Betel” din Braga – Portugalia

Duminică 28/04/2019 Biserica Penticostală „Betel” din Braga (Portugalia) a văzut încă o dată mâna lui Dumnezeu la lucru, când trei suflete au spus DA lui Dumnezeu, acceptând să facă legământ cu Domnul, în apa botezului.

La această sărbătoare a biserici au fost părtași, pe lângă comunitatea locală, un grup de frați  din Vigo, împreună cu un alt grup de la Biserica „Elim” Lisabona, grup ce a slujit prin cântare.

Responsabilul bisericii „Maranata” Vigo, fratele Matei Genel, a avut un cuvânt de salut pentru cei prezenți, iar presbiterul Bisericii „Elim” din Lisabona, fratele Morocean Gheorghe, a avut predica de bază. Predica fratelui Morocean s-a bazat pe pasajul din Matei 24:16 – 20, punând accentul pe „Marea Trimitere”.

Botezul propriu zis a fost efectuat la un râu din localitate, de către presbiterii Sorinel Talpeș (Biserica „Betania” Alcañices) și Gheorghe Morocean.

Mulțumim Domnului pentru acest frumos eveniment, cât și celor ce au fost alături de noi, contribuind prin slujirea lor, sau prin susținerea în rugăciune!

(informații primite de la Sorinel Talpeș – Alcañices)

Comentarii

Lasă un răspuns