Botez în apă în Biserica „Betel” Alicante

Duminică 29 Noiembrie a fost o zi deosebită pentru Biserica „Betel” din Alicante, când în această comunitate, relativ mică, a fost organizat un botez în apă.

Deși s-a botezat doar o singură persoană, harul divin, a fost în plenitudinea lui, în special când privim spre modul în care această femeie matură, trecută binișor prin viață, l-a primit pe Domnul. Primul contact cu Evanghelia l-a avut în România, undeva prin județul Călărași, când o prietenă a invitat-o la biserică. După venirea în Spania, unde îi locuiesc copiii, a căutat biserica, unde a încercat să se integreze, ascultând cuvântul Domnului, în felul acesta avansând în cunoaștere și în pocăință. Pentru că se confrunta și cu probleme de sănătate, destul de grave, a solicitat bisericii sprijin în rugăciune, și în urma ungerii cu untdelemn, situația ei s-a îmbunătățit considerabil.

După câteva luni, și-a exprimat conducerii Bisericii „Betel” dorința să încheie legământ cu Domnul în apa botezului. Dorința i-a fost îndeplinită în ultima duminică a lunii noiembrie. Pastorul Mihai Morar, de la Biserica „Eben Ezer” Castellon (pastor coordonator al Bisericii „Betel” Alicante), a fost invitat să predice Evanghelia, și împreună cu presbiterul local, Dezi Bartha, a efectuat botezul propriu-zis.

Domnul să binecuvinteze întreaga frățietate din Biserica „Betel” Alicante, precum și pe toți românii din zona respectivă!

Comentarii

Lasă un răspuns