Botez în apă în Biserica „Betania” Zaragoza

Duminică 28 Ianuarie a fost o zi de sărbătoare pentru Biserica Penticostală „Betania” din Zaragoza, zi în care șase persoane au spus „DA” în fața Domnului Isus, Mântuitorul lor personal, mărturisind acest lucru în apa botezului.

La sărbătoarea de la „Betania” s-a unit și o parte a Bisericii „Betel” din Reus, care a slujit la timpul de închinare, conduși fiind de grupul de laudă și de corul mixt, împreună cu frații ce au îndemnat întreaga audiență la rugăciune. Pe lângă aceștia, a mai slujit prin cântare și grupul „Vestea Bună” din Biserica „Elim” Beasain.

Predica de bază a fost rostită de pastorul Bisericii „Betania”, fratele Ghiță Pop, acesta folosindu-se de textul din Marcu 10:17 – 27, text ce abordează subiectul intitulat „Tânărul bogat”. De asemenea, a mai avut un cuvânt de salut și îmbărbătare pentru cei prezenți și presbiterul Costel Bercea de la Biserica „Măslinul” Logroño.

Botezul a fost efectuat de pastorul Ghiță Pop, împreună cu presbiterul Nelu Ursache. De remarcat este faptul că din cei șase candidați, trei provin din Biserica din Tudela, unde în luna iunie 2017, Biserica „Betania” a deschis un punct de misiune. Până în acel moment, în orașul Tudela nu a existat nici o grupare de frați care să ia inițiativa formării unei biserici, dar viziunea fraților din Zaragoza, care s-au dus acolo, au amenajat un spațiu pentru biserică și au început să facă slujbe în acel loc, iată că își arată roadele. De fapt, așa cum ne mărturisea pastorul Ghiță Pop, deja în locația din Tudela se adună în jur de 40 – 50 de persoane în fiecare duminică ca să asculte Evanghelia.

Mulțumim Domnului pentru cei șase ce s-au botezat, amintind în același timp că în urmă cu mai puțin de trei luni, mai exact în luna noiembrie, alte patru persoane au încheiat legământul cu Domnul, în Biserica „Betania” din Zaragoza.

 

Comentarii

Lasă un răspuns