Turneu (20 – 25 Iunie) – Toni Berbece şi Marian Mocanu în Spania

turneu spania 2

Violonistul creştin Marian Mocanu, va sluji în perioada 20 – 25 Iunie în mai multe biserici evanghelice române din zona Madrid şi Castilla La Mancha, însoţit de fraţii Toni Berbece, Vasile Leonard și Valentina Borcea.

Programul va fi următorul:

  1. Sâmbătă:   19:00 – 21:30,             Biserica Penticostală „Harul” Madrid
  2. Duminică: 10:00 – 12:30,             Biserica Penticostală „Harul” Madrid
  3. Duminică: 18:00 – 20:00,             Biserica Baptistă Coslada
  4. Luni:           20:00 – 22:00,             Biserica Creștină după Evanghelie Coslada
  5. Marți:         20:30 – 22:00              Biserica Penticostală „Muntele Sionului” Arganda del Rey
  6. Miercuri:   21:00- 23:00               Biserica Penticostală „Maranata” La Roda

Toate aceste biserici vă invită  să participați la aceste programe unde vor fi momente de înaltă încărcătură duhovnicească și emoțională.

Iată câteva informaţii despre fraţii care vor sluji în bisericile din Spania:

 

Marian Mocan poza

Marian Mocanu – este un copil al lui Dumnezeu pe care Cristos l-a smuls din ghearele morţii şi din dependenţa de droguri. I-a dat viată deşi medicii i-au mai dat doar două săptămâni de trăit. Şi-a dedicat întreaga viaţă în a-L lăuda pe El cu vioara şi în a mărturisii puterea Lui. Este căsătorit cu Cristina si au împreuna două fete.

Toni Berbece – Este absolvent al Institutului Teologic Penticostal şi slujeşte cu grupul Profides cu care a înregistrat patru albume. Îmbină lucrarea de predicare cu cea de glorificare a lui Dumnezeu prin muzică şi cu cea de scriitor (cărţile scrise sunt: „Iubind şi după binecuvântare”, „Viaţa – un cântec de laudă” şi „Duhul Sfânt într-un pumn de ţărână”). Este căsătorit cu Gabriela şi au împreună doi băieţi.

175129_165652210153054_1904650_o Elvis Valentina Mocanu

Valentina Borcea – După ce a cântat la un nivel profesionist mulţi ani în lume, a decis într-o zi să-i cânte doar lui Cristos. Este mama lui Marian Mocanu şi pe lângă lucrarea pe care o face prin muzică, mărturiseşte de fiecare dată când are ocazia despre felul în care Dumnezeu a lucrat în viaţa fiului ei şi despre lupta ei de mamă.

Vasile Leonard – Este lider de Închinare în Biserica Călători Spre Cer din Bărbuleşti. Îl slujeşte pe Domnul cu pianul împreună cu fraţii din Bărbuleşti cât şi cu alte grupuri muzicale. Este căsătorit cu Diana şi împreună au un băiat şi o fată.

(datele biografice ale fraţilor le-am primit prin e-mail de la Toni Berbece).

 

 

Comentarii

Lasă un răspuns