„TRĂIEŞTE LIBER” – Evanghelizare la Sala Sporturilor din Coslada (Madrid)

IMG-20150930-WA0000

Evenimentul este organizat de Biserica Penticostală „BETEL” Coslada şi va avea loc duminică 25 Octombrie., locaţia fiind Sala Sporturilor din această localitate madrilenă, ce dispune de 3 500 de locuri.

Toţi acei care doresc să participe, sunt aşteptaţi începând de la ora 17:00 la Polideportivo Pavellon de la Via, Avenida Fuentemar, Nr. 1 – Coslada – Madrid.   

Viziunea bordului de conducere a Bisericii Betel, de a organiza un eveniment evanghelistic de o aşa anvergură, se va materializa în curând, dar pregătirile au început încă din primăvară, prin închirierea localului, pregătirea unui cor cu participarea mai multor biserici şi prin contactarea unui evanghelist, care să predice Cuvântul Domnului.

Corul, care va reuni aproximativ 200 de persoane, cu participarea a opt biserici, va fi acompaniat de o orchestră, nucleul de bază fiind cel al bisericii gazdă, la care s-au adăugat voluntar alţi corişti din mai multe biserici din Spania.

Pentru predicarea Evangheliei, a răspuns invitaţiei organizatorilor, pastorul Luigi Miţoi (Biserica Betel Chicago), care va fi prezent la acest eveniment, cu speranţa că mesajul pe care Dumnezeu i-l va pune pe inimă, va ajunge la sufletul tuturor celor ce vor veni să asculte Evanghelia.

„Trăieşte Liber” – este lema acestui eveniment important, unde va fi predicat Cuvântul Domnului, mesaj ce reproduce afirmaţia Domnului Isus din Ioan 8:36 –„ Deci dacă Fiul vă face slobozi, veţi fi cu adevărat slobozi”.

Pentru ca acest eveniment să fie cunoscut, organizatorii au iniţiat o campanie publicitară, folosind mediile de comunicare prin internet (Facebook, Youtube, Twiter), precum şi publicitatea prin intermediul unor panouri lipite pe autobuzele locale. Astfel afişele publicitare care anunţă evanghelizarea de la Sala Sporturilor din Coslada pot fi văzute pe autobuzele ce pleacă din Avenida de America – Madrid, cu destinaţia: Coslada, San Fernando de Henares, Mejorada del Campo, Velilla de San Antonio, etc.

Pe facebook şi Youtube a fost lansat recent un spot video care poate fi urmărit la adresa: https://www.youtube.com/watch?v=FrTiJ5cM-C4

IMG-20151002-WA0000

Pe lângă campania publicitară, atât biserica organizatoare cât şi alte biserici care doresc să se alăture, se vor uni în perioada următoare într-o săptămână de post şi rugăciune pentru ca Dumnezeu să dea biruinţă în această lucrare atât de importantă.

Toţi românii din zona Madrid sunt aşteptaţi să participe, iar fraţii din zonă şi nu numai, sunt invitaţi să susţină această lucrare prin rugăciune pe de o parte, cât şi prin invitarea colegilor, prietenilor, vecinilor sau a altor cunoscuţi, la evanghelizarea de la Sala Sporturilor din Coslada.

Alte informaţii vor fi puse la dispoziţia celor interesaţi pepagina de facebook a pastorului Bisericii Betel, fratele Ciprian Frăţean: https://www.facebook.com/profile.php?id=100009350597040&fref=ts

Comentarii

Lasă un răspuns