Protest pentru sprijinirea familiei Bodnariu în Castellon

Protest la Castellon - banner

Un nou protest pentru sprijinirea familiei Bodnariu va fi organizat sâmbătă 30 Ianuarie, la ora 13:00, în Plaza Maria Agustina din Castellon, eveniment ce este autorizat de autorităţile locale, fiind înregistrat la Subdelegacion del Gobierno sub nr. 132770, protest la care sunt invitați să participe toți românii din această zonă, cât și din cele apropiate sau mai îndepărtate.

La acest protest, organizat de Biserica Penticostală Eben Ezer din Castellon, au confirmat deja participarea mai multe comunităţi de români din Castellon, precum şi din Valencia, Vinaros-Alcanar, Reus, Lerida, etc.

Aşa după cum deja se știe, cazul familiei Bodnariu a ajuns de notorietate pe arena politico-socială internaţională, acesta fiind considerat un abuz evident al autorităţilor norvegiene, cazul acesta nefiind nici pe departe unul izolat, ci dimpotrivă într-o situaţie similară aflându-se mai multe familii atât din România cât şi din alte ţări europene. Din aceste motive, dorim să ne solidarizăm cu aceste familii, protestul din 30 Ianuarie fiind o oportunitate prin care dorim să sensibilizăm autorităţile competente din Norvegia să găsească soluţii favorabile acestor familii.

Vă așteptăm să veniți împreună cu noi la această manifestație de protest! Împreună suntem mai puternici!

Comentarii

Lasă un răspuns