Ordinare la Biserica „BETEL” Valencia

Biserica Betel Valencia are un nou pastor în persoana fratelui Viorel Pavăl, care a fost investit în această slujbă duminică, 18 Ianuarie. Biserica Betel îl are ca pastor coordonator pe fratele Daniel Floruţă, iar noul pastor, recent ordinat va avea atribuţii de pastor asistent.

IMG_8583

Frumosul eveniment din viaţa acestei biserici a contat cu prezenţa a doi fraţi din Comitetul Executiv al Cultului Penticostal din România, fraţii Ioan Gurău (pastor – Biserica Filadelfia Braşov şi preşedintele Comunităţii Regionale Braşov) şi Simion Bumbar (pastor – Biserica Betel Sighetu Marmaţiei şi preşedintele Comunităţii Regionale de Maramureş şi Sătmar).

Predica fratelui Simion Bumbar a fost inspirată din 1 Timotei 6:7 – 16 şi a fost intitulată „Lucruri importante pentru un om al lui Dumnezeu”, iar predica fratelui Ioan Gurău a pornit de la textul biblic din Faptele Apostolilor 20:17 – 32, fiind centrată pe subiectul: „Credincioşie şi sacrificiu în slujirea duhovnicească”. A mai avut un cuvânt de salut, inspirat din Psalmul 23, fratele pastor Adrian Lascu (Biserica Eben Ezer Castellon).

Serviciul propriu zis de ordinare a fost coordonat de fratele Ioan Gurău, care împreună cu ceilalţi trei pastori prezenţi, au rostit rugăciunea de consacrare prin punerea mâinilor.

IMG_8592

Fratele Viorel Pavăl, împreună cu pastorul coordonator Daniel Floruţă, este unul dintre fondatorii acestei biserici, este originar din Dunbrăveni, judeţul Suceava, este căsătorit cu Dana şi împreună au patru copii. Şi-a început slujirea în Biserica Betel, trecând prin stadiile de diacon şi presbiter, iar acum Dumnezeu îl cheamă la o nouă etapă de slujire, la cea de pastor. Fiind omul căruia îi place mult cartea, credem că slujirea lui, acum când a fost investit cu mai multe atribuţiuni şi responsabilităţi, va fi o binecuvântare atât pentru Biserica Betel, cât şi pentru celelalte biserici mai mici, din aria de lucru a acestei biserici.

IMG_8566

Comentarii

Lasă un răspuns