Ordinare în Biserica „Eben Ezer„ Cuellar

dsc_0345

Biserica Penticostală „EBEN-EZER” din Cuellar (Segovia) are un nou slujitor, în persoana fratelui Iulian Folian, care în data de 9 octombrie 2016 a fost ordinat ca diacon.

La această sărbătoare a fost prezent din partea Comunității Teritoriale Madrid-Nord pastorul Adi Szep (Biserica „Betania” Getafe) secretarul comunității, alături de el slujind frații Rus Dorel pastorul Bisericii „Speranța” din Timișoara și Wili Folian, presbiter în aceeiași biserică. Au mai fost prezenți și frați slujitori din zonă, cum este fratele presbiter Sorinel Talpeș (Biserica Betania Alcañices) și fratele presbiter Anton Andresi (Biserica Penticostală Ayllon).

Menționăm faptul că la această sărbătoare au fost prezenți prieteni din localitate și colegi de muncă ai fratelui Iulian Folian, care au rămas plăcuți impresionați de această lucrare, fapt ce a însemnat o binecuvântare pentru biserica locală.

Sărbătoarea sa încheiat cu o masă de dragoste pentru toți cei prezenți, ce au avut posibilitatea de a schimba impresii și experiențe unii cu altii, încredințându-se reciproc în brațul Domnului la despărțire.

Cu stimă

Alexandru Cimpoieș – presbiter în Biserica „Eben Ezer” Cuellar

Comentarii

Lasă un răspuns