„Înviat” – Corul de la evanghelizarea „Trăieşte Liber” din Coslada

Evenimentul evanghelistic „Trăieşte Liber” ce a avut loc duminică 25 Octombrie în Complexul sportiv Pabellon de la Via din Coslada, a contat cu prezenţa a aproximativ 3 000 de persoane, ce au avut ocazia să asculte mesajul Evangheliei ce a fost transmis de pastorul Luigi Miţoi, invitat special la acest eveniment. Textul biblic din care a fost inspirat mesajul pastorului a fost cel din Luca cap. 19, unde este relatată întâlnirea dintre Zacheu şi Domnul Isus, care a culminat cu intrarea Mântuitorului în casa vameşului.

De asemenea, corul de aproximativ 200 de persoane, ce proveneau din 15 biserici din Spania, a lăudat pe Domnul la acest frumos eveniment evanghelistic, corul fiind acompaniat de o orchestră.

evangheliyare coslada 2

Pastorul Bisericii „Betel” Coslada, fratele Ciprian Frătean, ne anunţă prin intermediul paginii lui de Facebook, că DVD-ul de la evanghelizare, ce cuprinde întreg programul, este aproape finalizat şi poate fi deja comandat la nr. de telefon 627 248 623.

„Toți banii proveniţi din încasări vor fi destinați pentru deschiderea primului post de radio în limba româna din Spania care va funcționa 24/24 ore pe zi”, ne spune pastorul Frăţean. „Deja suntem în probe și în scurt timp vrem să-l punem în funcțiune. Puteți fi parte din această lucrare cumpărând acest DVD la prețul de 7€, fie pentru dumneavoastră, fie să-l dăruiți cuiva în Numele Domnului ca o lucrare de evanghelizare. 
Uniți-vă împreună cu noi să vestim oamenilor împărăția Lui Dumnezeu. Domnul să va răsplătească osteneala”.

Pentru a vă deschide apetitul, vă prezentăm în acest video, una din cântările cântate de Corul „Trăieşte Liber”, melodia „Înviat”.

evanghelizare coslada 3 evanghelizare coslada 4 evangheliyare Coslada 6 evangheliyare Coslada 7 evanghelizare Coslada

Comentarii

Lasă un răspuns