„España oramos por ti” – un marş de rugăciune pentru Spania

IMG-20150612-WA0002

Comunitatea evanghelică română din zona Madrid este invitată mâine 13 Iunie să participe la un frumos şi important eveniment, intitulat „España oramos por ti” (Spania ne rugăm pentru tine), organizat de către FEREDE şi Consejo Evangelico de Madrid.

Acest timp special de rugăciune pentru Spania va începe cu un marş între Gara Atocha şi Plaza Legazpi şi va continua cu un timp de laudă, închinare şi rugăciune în auditoriul din parcul Tierno Galvan.

Marşul va începe la ora 13:00 din zona Gării Atocha, mai exact din punctul unde începe strada Paseo de las Delicias şi se va termina în Plaza Legazpi.

De la ora 15:00, toţi participanţii sunt invitaţi la auditoriul în aer liber din parcul Tierno Galvan, unde se va continua cu un timp de părtăşie, rugăciune şi laudă. Parcul Tierno Galvan se găseşte în zona staţiei de metrou şi renfe Mendez Alvaro.

IMG-20150612-WA0001

Organizatorii anunţă o participare de peste 15 000 de persoane, la care ar fi frumos să se adauge şi credincioşii români care locuiesc în Comunitatea Madrid. ca o noutate, în comparaţie cu anii precedenţi, evenimentul va fi transmis în direct. medii de comunicaţie precum Solidaria TV o RTVida  au confirmat că vor emite acest festival, acesta putând fi urmărit şi de pe pagina web a organizatorilor, espanaoramosporti.es.

Dumnezeu să dea biruinţă acestei lucrări!!!

Comentarii

Lasă un răspuns