Două biserici din Castilla y Leon serbează Cina Domnului împreună

Biserica Penticostală „Muntele Sionului” Avila (Avila) şi Biserica Penticostală „Eben Ezer” Cuellar (Segovia), şi-au dat întâlnire la Avila, în prima duminică a lunii februarie, pentru a serba Cina Domnului împreună. Este un eveniment pe care nu-l prea întâlneşti, probabil unic, cel puţin între români, Tocmai pentru acest fapt, trebuie să ne bucurăm şi să-i dăm slavă Domnului, care ne-a chemat să trăim şi să lucrăm în unitate.

unnamed (1)
Presbiter Alexandru Cimpoieş
unnamed
Diacon Florin Alexa

„Lucrăm la obiectivul întăririi relaţiilor dintre bisericile din zona noastră”, ne spune fratele diacon Florin Alexa, responsabilul din Avila. „Împreună cu fratele presbiter Alexandru Cimpoieş (responsabilul bisericii din Cuellar), am fixat ca obiectiv pentru viitor deschiderea unui punct de lucru în oraşul Valladolid (cel mai important oraş din Castilla y Leon şi capitala comunităţii). Împreună ne rugăm Domnului pentru ca El să deschidă oportunităţi şi medii necesare acestei lucrări”, a mai spus Florin Alexa.

Sărbătoarea celor două biserici s-a încheiat cu o masă de dragoste.

Celor două biserici, care ne-au oferit un bun exemplu de unitate şi cooperare, le dorim binecuvântarea Domnului în lucrarea din oraşele unde ei locuiesc şi în special pentru noul proiect care are în vedere oraşul Valladolid, unde locuiesc mulţi români. Sperăm ca la acest proiect să se alăture şi alte biserici din zonă, sau chiar din zona Madrid, distanţa nefiind prea mare.

unnamed (4) unnamed (2) unnamed (3)

Comentarii

Lasă un răspuns