Conferinţa “Chemate la secerişul de pe urmă” la Alcala de Henares

Sâmbătă, 22 oct, începând cu orele 10, biserica penticostala “BETESDA”  din Alcala de Henares (lângă Madrid), va avea bucuria de a găzdui în premieră o conferinţă pentru surori, având-o invitată pe scriitoarea Mihaela Gheorghe, coordonatoarea misiunii “Mesagera pt. Hristos” – Roma.

Tema conferinţei va fi “Chemate la secerisul din urmă”. Surorile participante vor asculta în cele 2 sesiuni ale intrunirii cum să răspundă chemării divine la a fi aducătoare de veşti bune, cum să-şi descopere talantul şi, mai ales, cum să lucreze cu el, contribuind astfel la înaintarea Împărăţiei.

În jurul orei 11.30, surorile vor beneficia de un timp de părtăşie, în jurul unui mic dejun oferit de biserica, unde vor avea ocazia de a adresa întrebări, de a se cunoaşte mai bine una cu cealaltă. A doua sesiune se va relua de la ora 12 până la 13:30.

Scopul acestei conferinţe, aşa cum sublinia şi pastorul bisericii, e de a iniţia şi contura o lucrare în rândul femeilor care s-au arătat foarte receptive vizavi de acest proiect.

Vă aşteptăm cu drag, sâmbătă la ora 10 în strada Kalle Toledo nr. 18, pentru o zi de părtăşie şi învăţătura care să vă ajute să fiţi eficiente “la secerişul cel de pe urma”.
Citeşte mai mult pe: Stiri Crestine.ro » Conferinţa “Chemate la secerişul de pe urmă” la Alcala de Henares, Spania

Comentarii

Lasă un răspuns