Către toate bisericile evanghelice române din Spania

Spania Evanghelica După cum se poate observa, site-ul Spania Evanghelică şi-a schimbat atât interfaţa cât şi conţinutul celorlalte pagini, cu scopul de a-şi îmbunătăţi calitatea grafică, cât şi de a oferi un acces mai rapid la paginile dorite.

De asemenea, în noul format, bisericile nu mai sunt prezentate sub forma unei liste, ci fiecare biserică are pagina ei separată, ceea ce conferă mai mult spaţiu pentru a înmagazina mai multe informaţii ale bisericii, pentru cei interesaţi. Pe lângă datele fiecărei biserici a fost inclus şi un fragment din harta locaţiei bisericii, preluată din google maps, pentru a se putea vizualiza accesul la biserică, evitându-se astfel deplasările inutile şi timpul pierdut.

Pentru a completa baza de date, cu toate informaţiile fiecărei biserici, facem un apel la responsabilii tuturor bisericilor evanghelice române din Spania, să ne trimită datele bisericilor lor, date care să includă:

  • Numele complet al bisericii
  • Adresa bisericii
  • Adresa web, adresa de e-mail, telefon, fax, etc
  • Numele pastorului şi datele lui de contact (telefon, e-mail, sau altele)
  • Numele pastorului asistent şi datele lui de contact (dacă este cazul)
  • Numele şi datele de contact ale liderului / liderilor de tineret
  • Eventual, la alegerea dumneavoastră, lista întregului comitet
  • Orarul de desfăşurare a slujbelor bisericii
  • Alte date pe care le consideraţi utile

Un model al datelor actualizate îl puteţi vizualiza pe pagina Bisericii Penticostale „EBEN EZER” Castellon (vizualizaţi AICI).

Dacă pe pagina bisericii dumneavoastră nu apare google maps, înseamnă că undeva este o eroare în adresa bisericii de care noi dispunem, sau dacă locaţia pe care harta o marchează nu corespunde cu cea din realitate, vă rugăm să ne contactaţi şi vom încerca să corectăm eroarea.

Pagina principală al acestui site este destinată pentru a publica informaţii despre activităţile curente ale bisericilor evanghelice din Spania, motiv pentru care, dacă vreţi ca aceste activităţi să fie publicate, vă rugăm să ne trimiteţi informaţiile necesare în timp util şi acestea vor fi postate. Activităţile la care ne referim sunt: botezuri în apă, ordinări de slujitori, conferinţe de tineret, conferinţe cu slujitorii, învăţătorii de copii, părinţii, surorile, etc; concursuri biblice (cum este Talantul în Negoţ), programe de evanghelizare, activităţi misionare, şcoli biblice, etc.

Pe acest site pot fi postate şi materiale video, de aceea dacă aveţi astfel de materiale, acestea trebuie urcate pe youtube şi de acolo pot fi preluate şi postate pe site.

Pentru ca cititorii noştri să poată fi informaţi în timp util, am deschis şi o pagină pe facebook, la care aşteptăm să vă adăugaţi prin LIKE (me gusta), şi astfel veţi primi pe pagina dumneavoastră titlurile şi legăturile ultimelor postări.

Vă mulţumim anticipat tuturor pentru colaborare, cu speranţa că site-ul Spania Evanghelică va contribui la o mai bună cunoaştere a credincioşilor români, atât în Spania cât şi în întreaga lume şi să contribuie la proclamarea Evangheliei lui Hristos până la marginile pământului.

Datele dumneavoastră pot fi trimise intrând la rubrica CONTACT, din meniul principal.

Comentarii

Lasă un răspuns