Botez în apă în Biserica „Sion” Elche

Duminică 1 Octombrie a fost o zi de sărbătoare pentru Biserica Penticostală „Sion” din Elche, zi în care 7 persoane au încheiat legământ cu Domnul în apa botezului.

Toți cei șapte, majoritatea tineri, provin din mediul penticostal, doi dintre ei întorcându-se în Casa Tatălui, după o perioadă de pribegie prin lumea aceasta, ceea ce a constituit un motiv de bucurie pentru întreaga comunitate.

Cuvântul Domnului a fost vestit de pastorul acestei biserici, fratele Daniel Floruță (Biserica „Betel” Valencia), împreună cu presbiterul Dan Marțincu (Biserica „Betel” Valencia), ambii folosindu-se de textul din Matei 3:1 – 12, esența mesajului transmis de cei doi fiind cel al pocăinței, care trebuie să preceadă botezul, așa cum l-a propovăsuit în vremea lui și Ioan Botezătorul.

Corul bisericii, fanfara, orchestra și grupurile de tineri din Biserica „Sion”, prin cântările lor, au întregit sărbătoarea, iar în finalul slujbei, frații Floruță și Marțincu, ajutați de diaconul Alin Jucu (responsabilul bisericii), au efectuat botezul.

Comentarii

Lasă un răspuns