Botez în apă în Biserica „Muntele Sionului” Avila

IMG-20160626-WA0001

Duminică 19 Iunie a fost o zi de sărbătoare pentru comunitatea penticostală din Avila, zi în care Biserica „Muntele Sionului” a efectuat un botez în apă. Una dintre fiicele bisericii și-a mărturisit credința ei în Domnul Isus, împreună cu angajamentul că va rămâne credincioasă întreaga ei viață.

Serviciul divin a fost coordonat de responsabilul acestei biserici, diaconul Florin Alexa, iar din Cuvântul Domnului a predicat pastorul Iulian Groza (Biserica „Muntele Sionului” Arganda del Rey), ce are responsabilități pastorale și în biserica din Avila.

Au mai avut cuvinte de salut și îmbărbătare pentru cei prezenți frații Valer Dragoș (diacon în Biserica „Betel” Torrelavega) și Alexandru Cimpoieș (presbiter în Biserica „Eben Ezer” Cuellar), acesta din urmă fiind și traducătorul programului pentru invitații spanioli, profesori de-ai fetei ce s-a botezat, care au rămas profund impresionați de ce au văzut și auzit într-o biserică evanghelică.

Copiii bisericii l-au lăudat pe Domnul prin cântare, la fel ca și un grup de cântăreți din Biserica „Muntele Sionului” din Arganda del Rey.

La sfârșitul programului, pastorul Iulian Groza, ajutat de diaconul Florin Alexa, a efectuat botezul.

IMG-20160704-WA0001IMG-20160704-WA0000

IMG-20160704-WA0003

Comentarii

Lasă un răspuns