Botez în apă în Biserica „Muntele Sionului” Arganda del Rey

Duminică 11 Iunie, a fost o zi deosebită pentru Biserica Penticostală „Muntele Sionului” din Arganda del Rey (pastor Iulian Groza), zi în care patru persoane și-au mărturisit public, în apa botezului, credința în Domnul Isus, și angajamentul ferm că-L vor urma întreaga lor viață.

Demn de remarcat este faptul că pe lângă cele trei tinere, ce provin din mediul penticostal, s-a botezat și un tânăr spaniol.

Eu m-am născut într-o familie de creștini (catolici), dar nepracticanți”, spune Manuel. „Mulțumesc lui Dumnezeu care mi-a scos în drum pe soția mea care m-a învățat din Scriptură și din acel moment am simțit că Dumnezeu mă cheamă la El ca să mă mântuiască”. (Soția lui ,Manuel este credincioasă penticostală, n.a.)

La acest eveniment a fost invitat pentru a predica Cuvântul Domnului pastorul Dan Aron (Biserica Penticostală Florești – Cluj), mesajul acestuia fiind inspirat din Matei 3:1 – 12 și Luca 12:53 – 56. „Vremea aceasta și vremea aceea”, a fost titlul predici pastorului Aron, iar punctele principale au fost:

  • vremea harului (a pocăinței)
  • vremea confuziei (a amăgirii)
  • vremea testării

Corul bisericii, orchestra bisericii și alte grupuri de tineri l-au lăudat pe Domnul prin cântare, iar la sfârșitul serviciului divin, pastorul Ioan Trifan (pastorul asistent al bisericii), împreună cu presbiterul Viorel Ivașcu, au efectuat botezul.

Comentarii

Lasă un răspuns