Botez în apă în Biserica „Maranata” Pilas (Sevilla)

Lucrarea de mântuire, desfășurată de Duhul Sfânt în inimile celor ce acceptă mesajul Scripturii, a devenit realitate încă o dată și în mica comunitate de credincioși din localitatea Pilas, provincia Sevilla. Deși Biserica „Maranata”, este o comunitate oarecum izolată, fiind singura biserică română din această zonă geografică, totuși Dumnezeu este cel ce a găsit și aici oameni pe care să-i mântuiască.

Trei persoane, toate acestea provenind din lume, au încheiat legământ cu Domnul în apa botezului, duminică 27 Mai în Biserica „Maranata” Pilas.

Predica de bază a fost rostită de presbiterul Săndel Apetrei, un slujitor al Domnului din Biserica Penticostală Română din Portimão (Portugalia), ce a fost invitat special la acest eveniment. „Planurile pe care le schimbă Dumnezeu” a fost titlul mesajului biblic, inspirat din Faptele Apostolilor 9:1 – 22.

Serviciul divin a fost coordonat de pastorul Daniel Raț (Biserica Elim Roquetas de Mar), ce are atribuții pastorale în această biserică de mai bine de 10 ani, el deplasându-se aici lunar din Roquetas de Mar (Almeria), distanța fiind considerabilă – 430 km.

Pastorul Raț a fost însoțit de un grup de frați din Biserica „Elim” Almeria, ce au slujit prin cântare.

Comentarii

Lasă un răspuns