Botez în apă în Biserica „Filadelfia” Valladolid

Duminică 05/05/2019, pentru Biserica Penticostală „Filadelfia” din Valladolid, comunitate înființată în urmă cu un an, a fost o zi deosebită, aici având loc primul botez nou-testamental, când două suflete și-au predat viața în mâna Domnului. Doi tineri, ce sunt și frați de corp, și-au mărturisit credința lor sinceră, anagajându-se să-l urmeze pe Domnul întreaga lor viață.

La eveniment au participat mai mulți frați și surori din Salamanca, Alcala de Henares, Cuellar, Medina del Campo, Miranda de Ebro, Beasain, Burgos, Aviles,și Alcañices.

Cuvântul de bun venit a aparținut fratelui Daniel Haneş, responsabilul bisericii, iar serviciul divin a fost condus de fratele Sorinel Talpeş, presbiter în Biserica „Betania” Alcañices.

Cuvinte de salut și motivații pentru cei doi au fost aduse de către frații Ion Preda, diacon în Biserica Penticostală „Betel” Miranda de Ebro, Liviu Stan, diacon și Petrică Stan, presbiter (ambii din Biserica Penticostală „Metanoia” Salamanca. Mesajul biblic a fost transmis de fratele Iacob Miron, pastor în Biserica Penticostală „Betel” din Alcala de Henares, textul citit fiind din Galateni 2;20, accentul punându-se pe importanța trăirii unei vieți plenare în Hristos.

La sfârșitul serviciului divin, fratele Sorinel Talpeș a efectuat botezul, mulțumind în același timp, în primul rând Domnului pentru acest prim rod al Bisericii „Filadelfia”, cât și celor ce au fost implicați în această lucrare.

Comentarii

Lasă un răspuns