Botez în apă în Biserica „Emanuel” Logroño

Biserica Penticostală „EMANUEL” din Logroño a trăit pentru a doua oară în acest an, bucuria împlinirii poruncii lăsate de Domnul Isus, de a face ucenici din toate neamurile, botezându-i în numele Tatălui, al Fiului și al Duhului Sfânt, sărbătoare ce a adus bucurie atât în cer, cât şi pe pământ, prin lărgirea Împărăţiei lui Dumnezeu.

Duminică 15 Decembrie 2019, biserica a devenit neîncăpătoare, datorită musafirilor și prietenilor invitați, precum și a fraților și surorilor din bisericile din Logroño. A fost o zi de neuitat, în care 6 suflete, nou convertite, au mărturisit că au ales să nu mai trăiască ei, ci Hristos să trăiască în ei. Îmbrăcaţi în haine albe, candidații au încheiat legământul cu Dumnezeu și au făcut frumoasa mărturisire în apă că îl vor sluji pe Domnul până în veșnicii.

În cadrul slujbei ce a avut loc cu aceasta ocazie, predica de baza a fost rostită de către fratele prezbiter Mărășescu Nicolae (Biserica „BETEL” Alcala de Henares), ce a fost invitat special pentru această sărbătoare.

Prin cântare, au slujit mai multe grupuri, cum ar fi grupul de laudă și închinare „Maranata” condus de Adrian Lefter (Biserica „BETEL Alcala de Henares), grupul condus de fratele Eliezer Damu (Biserica „MARANATA” Logroño) și grupul de laudă și închinare al bisericii locale, condus de fratele Nelu Cabau.

Actul propriu-zis al botezului a fost oficiat de către fratele pastor Ion Ilie, pastor al Bisericii „EMANUEL”, ajutat de fratele prezbiter Mărășescu Nicolae.

(Jian Mihai Alin – Logroño)

Comentarii

Lasă un răspuns