Botez în apă în Biserica „Elim” Arganda del Rey

poza botez

Biserica Penticostală Română „Elim” din Arganda del Rey este una din cele mai mari biserici penticostale române din Spania, iar recent numărul celor ce compun această comunitate a crescut cu încă 14 persoane, care au primit botezul Nou Testamental, mărturisind credinţa în Domnul Isus, în apa botezului.

Din cei 14 candidaţi, cinci provin din Biserica Ortodoxă, iar ceilalţi 9 sunt în general tineri din Biserica „Elim”. Evenimentul a contat cu prezenţa fratelui Nelu Brie, pastor în Biserica „Emanuel” Sibiu şi rectorul Institutului Teologic Penticostal din Bucureşti, care a predicat Cuvântul Domnului. Prezenţa fratelui Nelu Brie în Biserica „Elim”, a fost motivată şi de cursurile unui Seminar Biblic care este organizat de această biserică şi coordonat de Institutul Teologic Penticostal Bucureşti.

Biserica „Elim” Arganda del Rey a fost înfiinţată la sfârşitului anului 2000, este păstorită de fratele Gavrilă Zăgrean, dispune de cor mixt, fanfară şi alte grupuri de cântăreţi, care îl mărturisesc şi îl laudă pe Domnul în această biserică.

DSCF4375 DSCF4234 DSCF4571 DSCF4496

Botezul, care a avut loc duminică 21 Iunie, a fost efectuat de fratele pastor Gavrilă Zăgrean, împreună cu presbiterul Pavel Negruşier. Botezul celor 14 candidaţi, împreună cu predica fratelui Nelu Brie, pot fi vizionate în materialul video de mai jos.

Comentarii

Lasă un răspuns