Botez în apă în Biserica „Betania” Zaragoza 1


„În „Betania” Dumnezeu continuă să ne surprindă prin lucrările Lui frumoase. Frumusețea lucrării lui Dumnezeu se vede și prin lucrarea de transformare pe care a făcut-o în viața celor 8 suflete care Duminică (29 Aprilie 2018) au încheiat un legământ cu Domnul în apa botezului”, scrie pastorul Ghiță Pop pe pagina de facebook a Bisericii „Betania”.

 

Cei 8 care s-au botezat, sunt trei familii (soț și soție), plus alte două persoane, aceștia provenind atât din mediul penticostal cât și din afara acestuia. De remarcat este cazul unei doamne ce a aflat de locația Bisericii „Betania” de pe internet, a căutat-o apoi mergând acolo și în cele din urmă hotărându-se pentru Domnul, încheind legământ în apa botezului.

 

La eveniment a fost invitat pastorul Caleb Nechifor (Biserica „Betania” Cluj Napoca), care cu o zi înainte a participat la o conferință regională de tineret, organizată tot de Biserica din Zaragoza. Predica pastorului Nechifor a avut ca punct de plecare versetele 29 și 30 din Ev. după Luca:

Şi tot norodul care l-a auzit, şi chiar vameşii au dat dreptate lui Dumnezeu, primind botezul lui Ioan;
dar fariseii şi învăţătorii Legii au zădărnicit planul lui Dumnezeu pentru ei, neprimind botezul lui”.
ideea de bază a predicii fiind de a nu zădărnici planul lui Dumnezeu pentru noi. 

„Este al doilea botez din anul acesta în cadrul Bisericii „Betania” (când s-au botezat alte 7 persoane) și nu putem spune decât: Slăvit să fie Domnul!”, mai scrie pastorul Ghiță Pop.

 

 

 

 

 

Comentarii


Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

One thought on “Botez în apă în Biserica „Betania” Zaragoza