Botez în apă în Biserica „Betania” Zaragoza

„În „Betania” Dumnezeu continuă să ne surprindă prin lucrările Lui frumoase. Frumusețea lucrării lui Dumnezeu se vede și prin lucrarea de transformare pe care a făcut-o în viața celor 8 suflete care Duminică (29 Aprilie 2018) au încheiat un legământ cu Domnul în apa botezului”, scrie pastorul Ghiță Pop pe pagina de facebook a Bisericii „Betania”.

 

Cei 8 care s-au botezat, sunt trei familii (soț și soție), plus alte două persoane, aceștia provenind atât din mediul penticostal cât și din afara acestuia. De remarcat este cazul unei doamne ce a aflat de locația Bisericii „Betania” de pe internet, a căutat-o apoi mergând acolo și în cele din urmă hotărându-se pentru Domnul, încheind legământ în apa botezului.

 

La eveniment a fost invitat pastorul Caleb Nechifor (Biserica „Betania” Cluj Napoca), care cu o zi înainte a participat la o conferință regională de tineret, organizată tot de Biserica din Zaragoza. Predica pastorului Nechifor a avut ca punct de plecare versetele 29 și 30 din Ev. după Luca:

Şi tot norodul care l-a auzit, şi chiar vameşii au dat dreptate lui Dumnezeu, primind botezul lui Ioan;
dar fariseii şi învăţătorii Legii au zădărnicit planul lui Dumnezeu pentru ei, neprimind botezul lui”.
ideea de bază a predicii fiind de a nu zădărnici planul lui Dumnezeu pentru noi. 

„Este al doilea botez din anul acesta în cadrul Bisericii „Betania” (când s-au botezat alte 7 persoane) și nu putem spune decât: Slăvit să fie Domnul!”, mai scrie pastorul Ghiță Pop.

 

 

 

 

 

Comentarii

Un comentariu la „Botez în apă în Biserica „Betania” Zaragoza”

  1. Slăvit să fie Dumnezeu,

    Îi mulțumesc Domnului pentru trezirea personală și doresc să îi slujesc din tot sufletul.

Lasă un răspuns