Botez în apă în Biserica „Betania” Alcañices

Botez Alcanices

Duminică 12 iunie 2016, în Biserica Penticostală „Betania” Alcañices (Zamora), a avut loc un botez nou-testamental în care patru suflete și-au mărturisit credința în Domnul Isus, intrând în apă botezului.

La acest eveniment a fost invitat fratele pastor Titus Ioan Coroban (Biserica „Menorah” Caransebeș), mesajul acestuia fiind inspirat din Evanghelia după Ioan capitolul 4, versetele 1-26, punându-se accent pe „Impactul omului transformat în societate”.

Programul a avut loc în aer liber, lângă o apă, iar actul botezului a fost efectuat de prezbiterii Ieronim Sofronie (Biserica „Betel”Aviles) și Sorinel Talpeș, ce este responsabilul bisericii din Alcañices. Toți candidații provin din mediul penticostal, deși trei dintre ei au avut o perioadă în care au rătăcit prin lume, iar acum s-au întors în casa Tatălui.

Lăudat să fie Domnul, atât pentru această biruință a acestei biserici, cât și pentru cele patru suflete ce și-au găsit pacea și identitatea spirituală la picioarele Domnului Isus Hristos.

Comentarii

Lasă un răspuns