Alegeri la Comunitatea Penticostală Teritorială din Spania


Sâmbătă 22 Septembrie a avut loc cel de al 3-lea Congres al Comunității Penticostale Teritoriale din Spania, organizație ce grupează un număr de 70 de biserici penticostale, și care este parte integrantă din Cultul Penticostal – Biserica lui Dumnezeu Apostolică din România.

Gazda acestui evenimenta fost Biserica „Muntele Sionului” din Arganda del Rey (pastor Iulian Groza), unde și-au dat întâlnirea 178 de frați (pastori și delegați) reprezentând cei peste 6 000 de membri din cele 70 de biserici penticostale din Spania.

Congresul a avut un caracter electiv, scopul lucrărilor fiind de a alege un nou Comitet al Comunității pentru următorii 4 ani. 

Delegat din partea Comitetului Executiv al Cultului Penticostal, a fost tocmai președintele acestei organizații, pastorul Moise Ardelean, ce a coordonat lucrările Congresului.

În prima fază a fost ales Comitetul Comunității, ținând cont de ponderea celor trei comunități zonale: Madrid-Nord, Mediterana și Andalucia, primele două fiind reprezentate de câte trei membri în Comitet fiecare, iar ultima de unul.

După alegerea celor 7 membri în Comitet, din rândul acestora s-a ales Biroul Permanent, format din președinte, vicepreședinte și secretar.

Noul Comitet al Comunității Penticostale Teritoriale din Spania, pentru următorii 4 ani este următorul:

  • Mihai Morar – Biserica „Eben Ezer” Castellon – președinte
  • Fedor Timșac – Biserica „Elim” Beasain – vicepreședinte
  • Radu Galea – Biserica „Elim” Roquetas de Mar – secretar
  • Adrian Szep – Biserica „Betania” Getafe – casier
  • Viorel Necula – Biserica „Elim” Girona – membru
  • Iulian Groza – Biserica „Muntele Sionului” Arganda – membru
  • Gavrilă Moldovan – Biserica „Gosen” Madrid – membru

Congresul s-a terminat cu o masă comună, la care toți participanții au putut schimba impresii și experiențe din lucrarea Domnului din zonele unde aceștia locuiesc și își desfășoară activitatea.

 

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *