„Alături de oameni, pentru sufletele lor!”

Un mesaj de la Misiunea Speranţa

Având convingerea că singura investiție cu valoare eternă este cea care atinge sufletul, dorim să contribuim la înseninarea vieților celor din jurul nostru, declarând luna mai ca fiind „luna speranței”! În această lună vă încurajăm să ne fiți parteneri contribuind cu o donație care va ajuta ca lucrarea de misiune sa înainteze.

De peste 20 de ani, având ca motto: „Alături de oameni, pentru sufletele lor!” și motivați de porunca Domnului Isus de a ne iubi semenii ca pe noi înșine, Misiunea Speranța, prin membrii și colaboratorii ei, se implică în lucrarea de evanghelizare și ajutorare a celor care au nevoie de sprijin spiritual și material.

Suflete câștigate, copii hrăniți și educați, săpare de fântâni în zone secetoase, construire de locuințe, plantare de biserici, vestirea Evangheliei în țări idolatre, adăpostirea văduvelor și a orfanilor, ajutorarea persoanelor cu dizabilități, sprijinirea celor care sunt marginalizați de societate sunt câteva dintre obiectivele vizate de Misiunea Speranța. Viziunea misionară este una amplă, cuprinzând proiecte care se derulează atât în România, cât și în țări de pe continente îndepărtate ca Africa și Asia, cu dorința de a împlini chemarea de a duce Evanghelia până la „marginile pământului”.

Misiunea Speranța nu s-ar putea implica activ în aceste proiecte fără ajutorul lui Dumnezeu și dăruirea celor care au înțeles menirea de a fi parte din această lucrare, dovedind susținere atât prin rugăciune, cât și prin contribuție financiară. Pentru anul 2014 ne stau în față noi provocări misionare, pe care vi le prezentăm mai jos, invitându-vă să vă alăturați Misiunii Speranța în eforturile sale de a-i ajuta pe oameni să vadă dragostea și bunătatea lui Dumnezeu, oferindu-le o speranță nouă prin cunoașterea planului divin pentru viața lor.

 Banner 300X300

Comentarii

Lasă un răspuns